Sus a les festes de Sant Miquel Arcàngel de Son Carrió

Amb la xerrada: “Card.cat informa” divendres, dia 22 s’encetaren les festes de Sant Miquel a ca n’Apol·lònia de Son Carrió.

La revista digital del municipi, com explicaren els editors Joan Umbert i Joan Adrover, després d’un any d’existència està ben consolidada i el nombre de visitants així ho corrobora. Ja fa un any que en Pau Quina presentà la revista amb il·lusió a Ca n’Apol.lònia a les festes de St. Miquel del 2011, i la feinada no ha estat debades. Enhorabona i endavant.

Acte seguit l’associació gastronòmica i vinícola Carrioners.es organitzà una taula rodona sobre nutrició. El campió de culturisme, Joan Gallardo parlà sobre alimentació, dietes i exercici, contestant les mil i una preguntes d’un nombrós públic interessat, durant més d’una hora i és que la nutrició interessa i molt. A la plaça de Ca n’Apol·lònia l’associació havia preparat un tast de pa de xeixa amb cuixot, sobrassada, tot regat amb un bon vi.

A les 22.00 a la plaça de l’Església un grup de carrioners havien preparat una gimcana per a grups, amb proves divertides i entretingudes que s’allargaren fins a les dotze i mitja de la nit. La participació fou molt nombrosa.

Un bon començament de festes, totes organitzades per associacions del poble i voluntaris i això només és l’aperitiu; continuarà…

 

 

Un pensament a “Sus a les festes de Sant Miquel Arcàngel de Son Carrió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.