Fotografies antigues

Continuam amb més imatges que encara tenia pendents de posar. Una me la va enviar na Bàrbara Mesquida Nicolau, Carbona o Marineta. És un record familiar dels Marineta i, concretament, són els padrins materns de na Bàrbara acompanyats dels seus respectius fills. La fotografia és de la primavera de 1932 (el temps de la 2a República), al corral d’una casa del carrer de la Creu. D’esquerra a dreta podem veure el conco de na Bàrbara, en Joan Nicolau Genovart; el seu padrí Pere Josep Nicolau Riera, que té entre les cames en Pep Marineta; la seva mare Catalina Nicolau Genovart; la padrina Marineta: Bàrbara Genovart Femenias; i el conco Guillem. A tots ells ja no els tenim entre nosaltres (que al cel siguin).

Per acabar poso una estampa del club d’esplai juvenil que va existir a Sant Llorenç ara fa una quarantena d’anys. Ben al centre, tenim en Guillem Pont, que en aquell temps, com podem comprovar, ja estava ficat en aquests tipus de mogudes i, encara ara, no ha perdut embranzida (ha creat un bloc propi, fa cursets a l’Elefant Verd, col·labora a Card.cat, a l’Obra Cultural Balear, etc.). La resta són:

– A la fila de baix, d’esquerra a dreta: Carme Quetglas, una nina que no aconseguim identificar, Margalida Llinàs Sureda, Francisca Nicolau Burot, Jaume Lliteres, Maria Nadal Dameta, Magdalena Pascual “de Son Penya”, Margalida Alemany Cadireta, Antònia Pont “des Forn”, Aina Victòria Riera Pelleta.

– A la fila de dalt, d’esquerra a dreta: Margalida Puigròs “des Bar Nou”, les dues filles d’en Jaime de Juan, Catina Servera Pisca, Margalida Soler Vellaca, Joana Carrió Serola, Bel Puigròs “des Bar Nou”, Antònia Nadal “de sa Coma”, Antònia Salas Bulla, Aina Horrach, Cati “de Costitx”, Aina Llodrà Monita, Francisca Sansó Molí d’Aigua, Maribel Soler Costitxera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.