L’Ajuntament reclama que es passi consulta diària a Son Carrió i l’ampliació de l’horari de pediatria de la UBS de Sant Llorenç

Avui dematí, l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Llorenç s’ha reunit amb el gerent d’Atenció Primària de Mallorca del Servei de Salut de les Illes Balears, Miquel Caldentey, el subdirector mèdic, Carlos Raudan, i la subdirectora d’infermeria del sector sanitari Tramuntana i Llevant, Katya Molinas.

IMG-20151229-WA0002

L’Ajuntament de Sant Llorenç demana que cada dia es passi consulta a Son Carrió i que a la Unitat Bàsica de Salut (UBS) de Sant Llorenç hi hagi un pediatra cada dia de la setmana. Pel que fa al nucli de sa Coma, l’equip de govern ha reclamat que posin un auxiliar administratiu el dilluns capvespre per poder atendre a la ciutadania. Actualment, només n’hi ha pel dematí i el capvespre no hi ha atenció al públic.

L’equip de govern i els representants de Salut han visitat també el PAC de Sant Llorenç i han acordat que els tècnics de Salut faran un estudi per remodelar els espais, ja que són insuficients pels serveis que estan donant.

Així mateix han acordat fer una propera reunió a finals de gener.

Un pensament a “L’Ajuntament reclama que es passi consulta diària a Son Carrió i l’ampliació de l’horari de pediatria de la UBS de Sant Llorenç

  1. A sa Coma dins aquest mes de desmbre que la pediatra tenia vacances…la Conselleria de Salut s’en va despreocupar i durant dos dies les famílies que tenien consulta es quedaren esperant i sense metge.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.