L’Ajuntament de Sant Llorenç convoca al sector esportiu del municipi a participar en la creació del Consell Municipal d’Esports

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar proposa al col·lectiu del sector esportiu del municipi de Sant Llorenç obrir un procés participatiu per crear el Consell Municipal d’Esports.

camp-futbolPer fer-ho, el Consistori convoca una reunió per dimarts dia 23 de febrer, a les 20 hores, al camp de futbol Es Moleter, on s’informarà de l’esborrany del reglament del Consell Municipal d’Esports i es debatran totes les propostes i suggeriments que es presentin.

L’Ajuntament convida a participar a la reunió al col·lectiu del sector esportiu del municipi de Sant Llorenç (esportistes, presidents/es i juntes directives dels clubs esportius i entrenadors, associacions esportives, empreses del sector, etc.), a les Amipas i als mestres d’educació física de les escoles del municipi i a tota persona individual que manifesti la seva intenció de participar-hi.

El Consell Municipal d’Esports serà un òrgan consultiu però no vinculant, per tal de debatre i estudiar les qüestions relacionades amb l’esport del municipi.

L’objectiu és crear el Consell Municipal d’Esports per facilitar la participació global de la població del municipi en la configuració i el desenvolupament de la política esportiva, i assessorar en matèria esportiva a l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Per a més informació posau-vos en contacte amb la regidora d’Esports, Antònia Bauzà (abauza@santllorenc.es, 638156861).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.