La cançó de la setmana

Mirant aquesta setmana el tràiler del film  Lobezno 3 he recordat la cançó Hurt, concretament  la versió cantada per Johny Cash i que ja vaig posar en aquesta secció mateixa, la qual se sent de fons mentre Hugh Jackman fa de les seves, i no m’he pogut estar de recuperar-la, però aquesta vegada  la versió original, la de Trent Renzor, de Nine Inch Nails (NIN).

Del senyor Renzor ja vaig deixar ben clar què em pareixia (bàsicament un dels millors compositors de l’actualitat) i ho torna demostrar aquí, fora dels seus habituals sintetitzadors, jocs electrònics i guitarres a tot volum. Senzillament agafa el piano i canta una de les millors balades que s’han escrit (musicalment i literàriament, perquè deixa clar de nou que una cançó pot ser literatura de la bona).

Recordem que Hurt (ferit) tractava d’una persona (el propi Renzor) ferida per les drogues, en total estat de depressió, que fa una trista ullada al seu passat i el que ha deixat enrere. Johny Cash, en situació semblant al propi Renzor, es va fer seva la cançó i en féu una versió igualment adorable (la qual, com he dit,  ja vos vaig donar a conèixer fa uns anys).

Aquí us deix l’original subtitulada. Atents, a part de la lletra,  al piano, els canvis de ritme  i l’emoció que hi posa Trent Renzor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.