Ple ordinari de l’Ajuntament

Avui vespre, a les vuit del vespre, tindrà lloc el ple ordinari de l’Ajuntament.

D’entre les qüestions que s’hi debatran vull fer esment d’algunes que crec que són prou interessants:

La primera d’elles és la d’incoar expedient per revocar la distinció honorífica concedida al que va ser cap de l’Estat, Francisco Franco Bahamonde. Aquesta distinció es va aprovar el 26 de gener de 1937 per part de la Comissió Gestora Municipal en els següents termes:  “A continuación se dio cuenta de una circular recibida del Excmo. Ayuntamiento de Palma en la cual da cuenta de la propuesta presentada por el Excmo. Ayuntamiento de Teruel en la que hace referencia a que con el fin de demostrar el profundo agradecimiento del pueblo español a su invicto Jefe de Estado Generalísimo Don Francisco Franco Bahamonde sea nombrado hijo predilecto, de España, esta Comisión Gestora en su totalidad de miembros acordó por unanimidad nombrar hijo adoptivo al Excmo. Sr. D. Francisco Franco Bahamonde y remitir al Excmo. Ayuntamiento de Teruel una copia del presente acuerdo.”

La segona qüestió que voldria comentar és l’aprovació d’un conveni amb ABAQUA (Agència Balear de l’Aigua i de la Qualitat Ambiental) per tal que el municipi de Sant Llorenç, en cas de necessitat, pugui abocar aigües residuals urbanes procedents del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar a les instal·lacions de sanejament gestionades per l’Agència Balear de l’Aigua i de la Qualitat Ambiental (EDAR de Son Servera).

La tercera fa referència a la modificació de l’ordenança reguladora de l’impost municipal sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana en el sentit de modificar l’ordenança actual per tal de donar una nova regulació a les bonificacions en els supòsits de adquisicions per causa de mort, actualment la bonificació està assimilant-la a la recollida  en la Llei 22/2006, de 19 de desembre, de reforma de l’impost sobre successions i donacions, bonificant-se únicament la vivenda habitual del difunt. Es proposa ampliar la bonificació a la totalitat d’immobles objecte de la herència.

 

 

2 pensaments a “Ple ordinari de l’Ajuntament

  1. I cobraran es concejals per anar a n’aquest plè????? Mira que hi ha coses més importants a fer…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.