Què en trobau?

La violència en els camps de futbol mallorquins continua, però és que aquest pic ha arribat fins aquí, al Moleter. Segons publica el diari Ultima Hora, al camp de Sant Llorenç en partit de cadets hi va haver baralla quan van expulsar un jugador rival, del Sant Jordi, ja que aquest i membres de la seva família s’enfrontaren contra alguns membres de l’afició llorencina que els increpaven  fins al punt que un pare llorencí va haver de ser curat d’una ferida al cap. L’àrbitre davant el lamentable espectacle va decidir suspendre el partit. 

Si bé el diari xerra de batalla de campal i altres versions apunten a una baralla entre quatre o cinc individus  i que la resta (alguns jugadors i pares del Cardassar  i Sant Jordi inclosos) només intentaren aturar el conflicte perquè no anàs a més (en aquest sentit estaria bé que algun testimoni ens enviés la seva pròpia versió dels fets ja sigui a través dels comentaris o a editors@card.card.cat per fer-lo públic), no seixa de ser una lamentable episodi dins un estadi de futbol (o esport en general) on, a més, hi ha nins presents. Ja fos batalla campal o una brega entre quatre  o cinc individus, amb sang, insults i tocs inclosos, no deixa de ser veritablement lamentable.

A continuació us deix l’enllaç a la notícia  i la fotografia, però us plantejo el següent dilema: Què està passant en aquesta societat? Cap on anam amb aquests exemples? Què hi podem fer?

Esperam resposta… de tots  i totes.

PD: En aquest sentit el Cardassar ha reaccionat aviat i ja ens ha enviat la seva versió dels fets, la qual publicarem aquest matí

enllaç a notícia Ultima Hora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.