Guanyador del concurs Salvador Galmés

A continuació podeu veure el vídeo del sorteig que Card.cat i la Llibreria Rotes Noves  va fer per descobrir qui era el guanyador del premi Salvador Galmés. Aviam qui dels tres alumnes que participaven en el sorteig (ja que han estat els tres únics encertants de les sis proves del concurs) se’n du la grossa: na Rosa Aina Pont Pascual, n’Andreu Pont Pascual o na Rosa Adrover Torres. Molta sort a tots tres!

 

Recordau que el premi era un val de compra, a triar entre papereria o llibres, per valor de 30€ a la Llibreria Rotes Noves.

Per acabar, volem agrair la col·laboració de na Maria Domenge (Llibreria Rotes Noves) pel premi  i l’escola Mestre Guillem Galmés (sobretot a en Pep Lluís) per fer de pont entre nosaltres i els alumnes. Un plaer i miam si repetim l’any que ve!

2 pensaments a “Guanyador del concurs Salvador Galmés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.