Sa cuina de n’Antònia. Capítol 13

 

Hola a tots! Avui de dolç prepararem trufes de pastanaga, una recepta que podem fer amb els més petits de la casa. El plat salat pot ser no és tant apte per nins… Bon profit!

RELLOM AMB SALSA DE WHISKY

Ingredients per 2 persones

 • 1 rellom de porc de 300 g
 • 1 cabeça d’all
 • El suc d’una llimona petita
 • 100 ml de whisky
 • 100 ml de brou de carn
 • Sal i pebre
 • Midó de blat de moro (Maizena®)
 • Oli

Preparació

Talla el rellom en rodanxes, salpebra’l i marca’l per les dues cares a una pella amb un doll d’oli. Treu el rellom de la pella i posa-hi els alls sense pelar, només marca’ls amb un tall. Deixa que es daurin però no els facis de tot, ja que s’acabaran de coure després. Afegeix-hi la carn, el suc de llimona, el brou i el whisky. Deixa-ho bullir fins que els alls i la carn siguin tendres. Afegeix-hi el midó de blat de moro diluït amb aigua per tal que espesseixi una mica la salsa. Acompanya el plat amb patates fregides banyades amb salsa.

Capítol 13, salat

TRUFES DE PASTANAGA I COCO

Ingredients per 30-32 unitats

 • 200 g de sucre
 • 200 g de coco mòlt
 • 250 g de pastanagues pelades
 • Coco ratllat per arrebossar

Talla les pastanagues en rodanxes fines, bulli-les fins que siguin toves i deixa-les a un colador per tal que perdin tota l’aigua i refredin. Mentre, mescla el coco mòlt amb el sucre i afegeix-hi les pastanagues ja fredes i prèviament aixafades amb una forqueta. Mescla-ho tot amb les mans i ves fent bolletes més petites que una nou amb la pasta. Passa-les per coco ratllat i col·loca-les dins càpsules petites per trufes. Refreda-les dins la gelera i en 30 minuts estaran llestes per menjar!

Capítol 13, dolç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.