Emoticona’t

Tornam amb un plat estiuenc, lleuger i bo de dur, apte per l’època en què ens trobam. El retorn des Futre, l’atípica festa de Sant Joan, la polèmica de l’arena de la platja de Cala Nau o s’Estació, són alguns dels plats que podrem degustar.

  1. SON COLOM TORNA A OBRIR LES PORTES

    Es Futre i el petit dels Antich s’aventuren a obrir de nou el bar de Son Colom. Sort en l’aventura!

2. AQUESTA PUNYETERA ARENA

Que la platja de cala Nau està en decadència, no és cap secret. El que sí ho pareix  és el tema de l’arena. El PP denuncia que ha estat portada, l’ajuntament que no. Potser algun dia sapiguem la veritat…

3. UN SANT JOAN ATÍPIC

Les platges buides, la gent asseguda a la plaça, un ball sense volta pel poble… En resum, un Sant Joan atípic condicionat per aquest maleït nou virus. Una mostra del que ens espera a les festes patronals?

4. S’ESTACIÓ, UN LLOC PER APROFITAR

Sembla que a la fi l’ajuntament tira envant el conveni que van arribar amb SFM per gestionar l’Estació amb un bar-cafeteria que aporti actes culturals. Una molt bona notícia que esperem que tiri envant ja que és un lloc carismàtic molt desaprofitat. Només vull fer un prec: que tengui llicència de concert!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.