Sant Llorenç se suma a l’Agenda 2030

El Ple de l’Ajuntament ha acordat entrar a formar part de la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030 de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

L’any 2015 l’Assemblea General de Nacions Unides va aprovar l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, amb els objectius següents:

  • erradicar la pobresa
  • lluitar contra la desigualtat i la injustícia
  • posar fre al canvi climàtic

L’Agenda 2030 és una agenda amb tres dimensions de desenvolupament sostenible (dimensió econòmica, dimensió social i dimensió ambiental), i es desplega mitjançant un sistema de 17 objectius de desenvolupament sostenible. A través d’aquests 17 objectius es proposa abordar els grans reptes globals, des de la lluita contra la pobresa o el canvi climàtic fins a l’educació, la salut, la igualtat de gènere, la pau o les ciutats sostenibles.

Per tant, Sant Llorenç se suma a un gran projecte d’abast mundial que posa les persones al centre, no vol deixar ningú enrere, i fa feina per unes societats més cohesiones i per unes economies més inclusives i sostenibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.