Santoral, 13 de maig

Mare de Déu de Fàtima  Sant Pere Regalat, religiós, franciscà. Sant Muç (o Muci), prevere, i màrtir. Sant Miquel de Garikoitz, prevere basc, fundador de la Congregació del Sagrat Cor de Bétharam. Santa Maria-Dominica Mazzarello, verge, fundadora de les Salesianes.

L’església catòlica commemora l’aparició de la Mare de Déu a Fàtima (Portugal) entre el 13 de maig i el 13 d’octubre de l’any 1917 a tres pastorets, Lucia dos Santos i els seus cosins, Jacinta i Francisco que manifestaren que la Verge els hi havia confiat tres secrets profètics.

Lucia dos Santos i els seus cosins, Jacinta i Francisco Marto.

https://es.wikipedia.org/wiki

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.