Canvis “pacificadors” a les carreteres que creuen Sant Llorenç

O hauria de dir carrers ja que la idea, una vegada fet el desviament, era que funcionessin com a tals a pesar que no acaba de ser així (sobretot l’antigament anomenada carretera d’Artà que creua el poble).

Sembla que ara  l’Ajuntament  fa un nou intent de “pacificar” aquestes vies, ara amb l’alicient que el Consell de Mallorca a la fi els ha cedit la titularitat de diversos trams d’aquestes vies tan polèmiques (Passig de les Brodadores i Carretera d’Artà). Entre altres actuacions s’espera posar semàfors, aparcaments, carril bici… Millor llegiu la notícia completa al diari Ultima Hora per saber-ne els detalls: enllaç. 

Esperem que d’aquí poc l’Ajuntament ens faci arribar més detalls d’aquesta actuació tan trascendental ja que pensam que  val la pena donar-ho a conèixer a la gent.

Un pensament a “Canvis “pacificadors” a les carreteres que creuen Sant Llorenç

  1. Benvingut sigui, ja ben pacificador, sostenible o l’última chulada dialèctica de torn.Fent una mica broma, es clar; ja que pacificar cercat en un diccionari és posar pau, que ben mirat és correcte. O també podria ser polisèmia gramatical. En tot cas una bona proposta, bromas apart.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.