Punt de vista del PP sobre el ple extraordinari dels pressuposts

El passat dia 3 d’abril el Ple de l’Ajuntament de Sant Llorenç es va reunir en sessió extraordinària per aprovar els Pressuposts de l’any 2012. Els membres del PP vam votar en contra d’aquests pressupost pels motius que s’exposen a continuació:

  • A la comissió informativa els membres del PP vam sol·licitar que se’ns fes arribar l’acta de la mesa de negociació que s’ha de dur a terme abans de l’aprovació dels pressuposts. El dia de la celebració del ple, però, no teníem aquest document. El senyor Puigròs va considerar que demanar aquesta acta era simplement una estratègia per “despistar”  i que en qualsevol cas “la mesa de negociació no afecta els pressuposts, a més quan aquests no afecten els funcionaris”.
  • Consideram que els pressuposts sí que afecten als funcionaris, ja que suprimeixen, redistribueixen i reclassifiquen determinades plaçes. En aquest sentit us remetem a la pàgina 3 de la Memòria de Batlia. Així mateix vam manifestar que ens sembla del tot inapropiat esmentar la situació de determinades persones, amb noms i cognoms, en uns pressuposts generals.
  • En la nostra opinió és absolutament inadmissible que l’empresa municipal Bellver S.A gestioni gairebé 6 milions d’euros (40.000 dels quals destinats a òrgans de Govern, partida que no s’ha retocat) d’esquenes al poble. Els membres de l’oposició no assistim ni als Consells d’Administració, ni a les Juntes Generals  de l’empresa, tot i que ho hem demanat en més d’una ocasió.
  • Finalment vam esmentar que, pel que fa a l’assignació als grups polítics, (que és de 975,68€/any per cada grup polític  i de 300,25€/any per cada Regidor de la Corporació) o bé s’eliminin o bé que siguin proporcionals al nombre de regidors que té cada partit.

Quan al segon punt de l’ordre del dia, “Modificació de l’ordenança reguladora de l’impost sobre béns immobles” els membres del PP vam votar en contra. Consideram que s’hauria de fer una rebaixa de fins al 4% d’un sol cop en lloc de fer-ho rebaixant sols un 0,02% cada any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.