Notes d’humor

Ja que vivim temps difícils i revoltosos… he pensat que un poc d’humor no ens vendria malament. Per això encetaré aquesta secció humorística en la qual cabrà de tot (vídeos, acudits, tires còmiques, anècdotes de la vida real…) i en la qual esper que col·laboreu tots. Basta m’envieu les vostres “notes humorístiques” a editors@card.cat i jo ja m’encarregaré de publicar-ho. Miam si així ens llevam aquesta etiqueta de revista excesivament seriosa…

Encetaré aquesta secció, com no, amb els mags de l’humor, Mortadelo i Filemón, per mi un dels millors tebeos que s’han publicat mai (segur que surten més d’una vegada per aquí). I concretament ho faré amb un tira còmica del llibre ¡Por Isis! ¡Llegó la crisis! en què es reprodueix una escena violenta en una manifestació. Us sona?

Després de les manifestacions  “_______________ ” (cadascú que les qualifiqui com vulgui) produïdes a Manacor, sa Pobla o Inca, i que tant de debat produí a Card.cat (mirar Per què?), que millor que un poc d’humor per rebaixar la tensió.

Esper que us agradi i poguem seguir fent unes bones rialles (que falta ens fa….).

PD: la imatge no té excessiva resolució. Si no aconseguiu llegir-la, la millor opció és que la us descarregueu.

 

6 pensaments a “Notes d’humor

 1. Molt bona iniciativa Pau. Ja va bé ja riure un poc! Per cert, la vinyeta l’has triada a l’atzar suposo…. punyetero, punyetero…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Avui l’has clavada, i lo millor d’aquest tema humorístic que has introduït és, primer qulificar card.cat de revista seriosa (molt bona ironia), i segon el subtítol de la pancarta rosa que surt a la manifestació.
  PD: Serafiiiiiiiiiiiiiiií, a sa vinyeta quasi mostres es cuuuuuul!!!! 😉

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • sa ragata sencera diria jo… esper que de veres dugui els calçons més pujats i no te pegui ses galtades tan grosses libèl·lula!!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • Caaaa! jo encara tenc cabells al cap. Això deu ser aquell guarda den Joserra que empentava a tothom 😛 .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.