Sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament

Sembla que els nostres polítics no tenen calor i dilluns que ve a les 13 hores es reuneixen en Ple extraordinari. Aquests són els punts que es tractaran:

ORDRE DEL DIA:

1. Debat i votació de la moció relativa al rebuig explícit dels actes violents contra les persones i a les agressions al president del Govern balear, cossos de seguretat i periodistes a diferents municipis de Mallorca. (Precisament aquest punt ja va ser tractat en aquesta revista arran de l’article Per què, de Guillem Pont).

2. Debat i votació de la moció relativa a la peatonalització de carrers al municipi de Sant Llorenç des Cardassar. (Motiu d’enquesta a Card.cat)

3. Debat i votació de la moció relativa a la transparència i bona gestió democràtica a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

De tres punts, idò, dos han estat tractats a la nostra revista. No ens podran dir que no estem pendents de l’actualiat (i és que si no ens tiram floretes noltros mateixos…).

18 pensaments a “Sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament

 1. Sa libel•lula portenya se tira a la mar: el PSM ha entrat a formar part de s’equip de Govern… Algunes males llengües diuen que es degut a què en els desptaxos de s’oposició no hi ha aire acondicionat, i així fa molt mal de passar s’estiu…. Ens agradaria sabre s’opinió de s’alma mater…

 2. Havia sentit rumors, però res oficial. En Tomàs Martínez segur que ens ho aclareix.

  Per cert Libèl·lula, si no és oficial i tu ja ho saps, deu ser que tens molt bones fonts…

  • Jo no m’acab de fiar de ses fonts…. A vegades s’aigua transparent no és potable… Aquesta libèl•lula és més d’aigua de cisterna de tota sa vida, fiable cent per cent….jajaja

 3. AIXO JA ERA UN SECRET AMB VEU ALTA ,DESDE EL DIA DE LES VOTACIONS. O ABANS, COM ALTRES PARTITS POLITICS (COMENTARIS DEL POBLE )….
  AHHH ..LO DE QUE A PASSAT A L’EQUIP DEL GOVERN PERQUE A NES DESPATX DE L’OPOSSICIO ( CUARTO TRASTER) NO HI HA AIRE ACONDICIONAT,JO NO M’HO CREC, PERQUE NO L’HI HAN VISTA MAI PER ALLA,PERQUE SI HAGUES ANAT SABRIA QUE SI QUE N’HI HA

  • Si, si, si, tot lo que vulguis…. Però mira si en deim de coses per card.cat i d’això mai se n’havia fet cap comentari ni un, i segur que més d’un ho coneixia de primera mà… (‘la ley del silencio’ a card.cat?). 😉

  • Lo de s’aire acondicionat era una simple broma de la qual no pretenia que se’n tragués cap indirecte. De fet desconec totalment quines instal•lacions equipen els espais de l’ajuntament.

 4. Hi ha que veure lo ben informada que està la premsa!
  Na Dolors no forma part de l’equip de govern, tot i que l’hi han ofert moltes vegades d’un any ençà. La darrera oferta l’hi han feta la setmana passada i demà, diumenge, el grup del PSM debatrà si l’accepta o no.
  Això és el que hi ha; la resta són rumors, alguns interessats i altres de bona fe, encara que mal informats.

 5. Libèl•lula, no sé que ‘putes’ els hi has fet a des ‘mandamases’ de card.cat, que en lloc de donar-te les gràcies per posar damunt sa taula aquest tema del que tothom en xerra però que ningú volia posar negre sobre blanc, un te critica ses fonts, i s’altre ve a insinuar que estas mal informada, encara que reconeix que hi ha una oferta suficientemt seriosa com per debatrer-la aquest diumenge (de manera que no deus anar per tan mal camí). Bueno, almenys te reconeixen (creiem) que vas de bona fe, que avui per avui ja és molt. Conspira libèl•lula, conspira!!!

  • Criticar les fonts? Dir que tens moltes bones fonts és criticar o alabar?
   Vaja quin comté. No sé Jo si podrà vetllar molt per la nostra veritat amb aquesta comprensió lectora.

   • Aquest Comité, en el moment de valorar les paraules del senyor President, ha atès no només a criteris semàntics, sino també a criteris històrics, sistemàtics i teleològics de l’emisor, que ens permeten conclure q es tracta d’una crítica amagada sota un rebosillo d’alabança.

    • En parlar comú això es diu tenir prejudicis. I un comité amb prejudicis… És poc de fiar.

     Però no, no hi havia res amagat darrere. Senzillament q si sap una cosa que encara no és official I ho pot treure com a exclusiva… Té bones fonts. punto y pelota.

     Com ja s’ha dit repetides vegades per aqui, dire la ja célèbre Frase de no cercquis cinc cames al moix

 6. ja era hora que cualcu “libelula” xerras daquest tema que pareix tabu dins aquesta revista, aixo es amagar informacio o no ? i no pareix lo mes correcta ja que heure de esser o vol esser una revista imparcial o tampoc es aixi ?

  • Com a president the de dir q mhe sentit ofès. Si alguna cosa volem en aquesta revista és q tothom pugui dir la seva. De fet, ho pots demanar a na Catalina Ferrer (portaveu del PP) q bé m’he encuidat q col.labori amb noltros (I fins I tot li vam oferir un lloc a la nostra junta directiva). Una altra cosa és q ens enviïn mes articles de Caire esquerrà que de dretes. Però això ja no depèn de noltros sinó q de qui ho envia. Però encara és el dia q en censurem algun. De fet, té convid a escriure-hi I ho podras comprovar.

   Sobre el silenci q dius q feim sobre aixo del psm, Com entendras a card,cat no ens basam en rumors. No podem publicar res q no sigui official per cert q pareixi. Pero no Passis ansia Estam al tanto I dema ja ho Sabrem oficilament ( despres de la reunio del psm) I no tendrem cap problema en fer-ho saber. Nomes faltaria…

   I si fossim tan imparcials no creus que ja haguessim eliminat tots aquests comentaris? Jo juraria q us estau expressant lliurement. I si realment volguessim amagar això del Psm no vos deixariem. No creus?

 7. Libèl•lula, vaja quin capfico que t’has pegat, però segur que hi havia aigua suficient? No és possible que hi hagi error de càlcul i t’hagis estampat a ses roques? És capfico era en bolles?…. A que no hi ha collons de presentar-te a des ple de dilluns. 🙂

 8. Si encare dubtau de lo que va dir en libelula perque no veniu dema a nes ple que tendra lloc a n’es magnific auditorium a les 13:00 hores .
  I tambe dir a nen PEP que no vulguir enganar mes diguent que encare no es segur ….¡¡¡¡ PER FAVOR ..

  • Granota, gràcies per confiar amb sa libèl•lula. De totes formes es ple és avui vespre. Ara mateix el podeu veure si sortiu a sa terraça direcció SE (140° més o memys) 😉 bona lluna a tots!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.