El PSM no formarà part de l’equip de govern

L’agrupació del PSM de Sant Llorenç des Cardassar, reunida el dia 4 de juliol de 2012, acordà:

1. Donar suport a la decisió comunicada a l’agrupació, per part de la regidora, Dolors Sánchez, de no formar part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

2. Comunicar-ho al batle.

3. Sol·licitar del batle la revocació de la resolució número 2012/158 de delegació d’atribucions.

 

 

31 pensaments a “El PSM no formarà part de l’equip de govern

 1. revocar un decret perque l¨interessat no esta d¨acord cuant en teoria ell es el beneficiat o no heu sabia abns de fer el decret?, no entenc res !!!!! ah per cert els editors ( pau ) de flor de card insinuaveu que el decret no estava firmat, si no estas firmat no seria necessari revocar-lo, un tant estrany tot aixo.

  • A favor den Pau he de dir que no és que insinuàs que es decret no existís, sino que davant la impossibilitat de trobar el drecret per via telemàtica, afirmava que si hi havia decret havia d esser a s’ajuntament, a sa disponibilitat de l’interesat. Em va consultar si era possible que es decret existís però que no fós públic. Davant això li vaig contestar que això no era possible, que si el decret estava firmat havia d’estar disponible. Però li vaig afegir que també seria possible, a la pràctica, que el decret estés redactat, i només pendent de firmar, i que en aquest cas el decret, en si mateix, encara no existiria, encara que hi hagués firmat un acord privat amb el PSM. És a dir, només intentavem posar damunt sa taula totes les possiblitats.

   • Gràcies libèl·lula per aclarir l’assumpte davant la gent q no sé per quina misteriosa raó té ganes de desprestigiar aquesta revista.
    De totes maneres properament publicaré un article en què explicaré com funicona Card.cat ja que veig q hi ha gent q ens confon amb un diari o revista amb un editorial ideològic concret (com ara Diario de Mallorca, El Mundo, Ultima Hora…) i no som res d’això, sinó q senzillament un portal obert a tota la comunitat llorencina pq publiquin el que vulguin (però no perquè ens dictin el que hem de publicar o deixar de publicar, q no cobram hombreeeeees!!!!!)

     • no estic d, acord cuant rebeu alabances vos var be, pero cuant rebeu critiques ” volen desprestigiar sa revista” heu de respectar que vos critiquem, que aixo vol dir que vos lletgim, pero si es un desprestigi per voltros que escriqui aqui, basta una resenya i heu deix anar, moltes gracies

 2. Amb tot, lo que és destacar de tot aquest truiet és:

  – Per molt que li pesi a des senyor Cortès, sa libèl•lula estava ben informada. Aquest bitxo ha caigut quasi en una depressió quan va sabre sa poca credibilitat que li dispensava…

  -si efectivament el decret està firmat, que és el que es desprèn de l’escrit del PSM, no és que el PSM no entri al Govern, sino que surt del govern després d’haver-hi estat uns cinc dies.

  -si s’ajuntament està a favor de la transparència, com deia al darrer ple, estaria bé a fer un poc més útil la informació de la pàgina web, posant les resolucions i informacions públiques rellevants de forma més ràpida, a més de reparar l’apartat de queixes.

  -que hi hagi diferències internes a un partit referint-se a polítiques a seguir, ho trob un símptoma de bona salut democràtica interna. Quan les diferencies són per una cadira…. Me remet a sa opinió, sobre els partits en general, que ens va transmetre es comentarista professor frustat… i aquí s’han demostrat que el PSM, almenys aquesta setmana, ha patit d’aquest mal dels partits…

  • En els punts 2, 3 i 4 hi estic d’acord. En el primer no, perquè mai no he dit que em sàpiga greu que sa libèl·lula estàs ben informada. Jo només vaig dir que la decisió sobre si na Dolors havia de formar part o no de l’equip de govern s’havia de discutir en una reunó del PSM que encara no s’havia duit a terme. Finalment la decisió l’ha presa na Dolors, no el grup, tal com s’esmenta en el comunicat, amb el resultat conegut.
   Personalment consider que tot aquest enrenou s’ha produït perquè no s’han sabut guardar les formes ni els procediments. Ja deien els vells que fa mal llaurar si passen l’arada davant el bou.

 3. Som conscient que, en tò de broma, vaig ser jo qui va començar la crítica a card.cat amb sa desafortunada expresió de “la ley del silencio a card.cat”. La meva intenció era simplement la de fer una broma als qui condueixen sa revista, en especial a den Pau. Me sap greu que sobre la base d’aquesta inoportuna frase hi hagi persones que hagin pogut interpretar que a card.cat hi ha algun tipus de limitació a l’hora de publicar una informació. Jo mai he tingut cap problema, i mira si n’he dit de coses que segur cap dels editors haguessin suscrit.Així que deman disculpes als editors perquè la broma no tocava, i als qui la varen llegir, per no haver-la contextualitzada convenientment.

  Per altra banda he de reconéixer que quan vaig aixecar sa llebre des rumor des PSM m’esperava un “gràcies per compartir aquesta informació amb card.cat”. Vaig tenir la casualitat de sabre d’aquest tema, i vaig creure que als editors i lectors els hi podia interessar. Supòs que a “n’arran de mar”, que va facilitar la informació de qué hi havia un decret de batlia, li va passar lo mateix. Aqui crec que en Pau es va fixar més en la crítica que es feia que no amb la informació aportada, que encara que no fós en format article com ell reclama, era en format comentari, que també és part de card.cat. A partir d’aqui crec que tant en Pau com n'”arran de mar” han optat per interpretar les seves paraules de la pìtjor manera possible. (ni n’arran de mar en el seu primer comentari crec que vulgui desprestigiar sa revista, ni en pau l’ha convidat a no tornar…)

 4. A arran de mar:
  En cap moment he volgut insinuar q no siguis benvinguda o benvingut i si ho ha parescut deman disculpes per avançat.
  Critiques ens pots fer les q vulguis sobre qualsevol contingut d’un article ( de fet sa libèlula n’es un especialista i no es q sigui benvingut, sinó q S’HA convertit amb el nostre comentarista favorit). Ara be dir a una revista q estA venuda i oculta informació (quan s’ha demostrat q no era aixi) es lo pitjor q se li pot dir a un mitja de comunicació i com a president q som de card.cat trobava q tocava defensar-la davant unes acusacions q considerava injustes. Res mes.
  Aclarit això (i supòs q entendras la meva part) te convid a seguir escrivint per la revista sense rencor algun.

 5. Per a mi no hi ha problema ja que voltros sous es propietaris de aquesta revista i nomes faltaria, poreu penjar i escriulo que vos vengui en gana, pero heu de tenir en compte que si criticam cualque escrit es perque el lletgim lo primer i llavors que volem o intentam donar un altre punt de vista, sense cap mes intencio, si que tenim clar el color politic de le majoria de habituals comentaristes pero res mes i per cert crec que desprestigia mes un article com es el del PP partit de sa por que els comentaris que jo puqui fer damunt articles fets aqui, Gracies per endevant.

  • Gràcies per la comprensió. Només un parell de puntualitzacions:

   – Sobre q som es propietaris de sa revista… no és vera. Noltros ni hem pagat per fer-nos-la nostra ni hi cobram. La revista és de tot el poble (de fet hi pot publicar qui vulgui) i el lloc d’autor, editor i fins i tot president (q ho vaig ser pq no hi havia ningú mes dispost) està ben obert a tothom. Ja diuen q com més són més riuen.

   – Sobre l’article q et refereixes d’en Serafí sobre “el partit de la por” em ve ideal per explicar la diferència entre una crítica al contingut d’un article en concret (com ara aquest q cites), la qual acceptam i fins i tot trobam enriquidora (basta miris la libèl·lula quina crítica no fa a aquest article mateix)…. i per altra part el que és un comentari q posi en dubte la veracitat i imparcialitat de la revista, el qual coma president no accept si no està justificat.

   • Per cert la libèl·lula encara no ha contestat a la meva resposta.
    Fa molt bon criticar sense donar raons, m’estic imaginant una libèl·lula amb la cara de na Mabel Cabrer o de n’Alfonso Guerra…

    • Tranquil, que, com sempre, contestaré. Sé que no servirà per res, però mai ,i en cap tema, he tengut intenció de no contestar. Encara es s’hora que hagi deixat a algú a mitg debat, i més encara si se m’ha requerit directament. També encara és s’hora que un escrit meu no vagi acompanyat d’una argumentació. Si tens paciència, beníssim, i si no en tens te segueixes entretenint possant-me totes ses cares que vulguis….

    • Que trist atacar a sa libel·lula, o a qualsevol altra persona/insecte amb, ” insults ” utilitzats de manera despectiva com Mabel Cabrer o Alfonso Guerra. A més a més crec que si a sa libel·lula alguna cosa li sobren son explicacions a l’hora d’argumentar les seves opinions, però vaja Serafí si tu opines el contrari ho haurem de respectar… no et sembla ?

     • Jo sempre respect les opinions de sa libèl·lula, però si ell em diu que soc sectari sense raonar-ho, no puc fer més que demanar-li perquè ho diu, no et sembla?

     • Em sembla be que ho respectis ara be,…crec q es innecessari posar la cara de ” Mabel Cabrer o Alfonso Guerra ” a algú despectivament.

    • La meva solidaritat en favor de la libèŀlula atacada per qui apareix per aportar mala maror, quan la mar ja està calmada; i suscripició total de les paraules de “pixacantons calamillorer”. Estic totalment d’acord amb vós, i si em permet, recordant els meus dies damunt la trona, hi afegiré unes paraules bíbliques:

     « Guardeu-vos de falsos profetes, que vénen a vosaltres disfressats d’ovella, però per dintre són llops rapaços. Pels seus fruits els coneixereu. Es cullen potser raïms de cards, o figues dels arços? Tot arbre bo dóna fruits bons, i l’arbre dolent dóna fruits dolents. Un arbre bo no pot donar fruits dolents, ni un arbre dolent, donar fruits bons. Tot arbre que no dóna bon fruit és tallat i llançat al foc. Així, doncs, pels seus fruits el coneixeu». Mateu 7, 15-20

  • Potser els meus articles desprestigien per estar mal redactats o per altres temes però dir que una opinió personal desprestigia un diari electrònic no li veig el sentit. Si així fos tots els diaris durien les mateixes notícies sense cap diferència entre un i d’altre.
   De totes formes als diversos articles sempre justific les meves posicions i que sàpigues que a mi tant m’és donar una opinió d’un partit o altre, ja també hi ha hagut coses d’altres partits que no m’han agradat i les he criticades.

   • Si una opinio personal no desprestigia , no en deu desprestigia cap com va voler suposar el sr editor , perque si les seves no desprestigien tampoc deuen desprestigiar ses meves, supos? o segons quin tipus de ideoligia si que desprestigia dins aquesta revista ?

    • Supòs que no, totes les opinions mentre no insultin o acusin sense proves dirèctament a una altra persona són benvingudes.
     Per altra banda crec que com més ampli sigui l’espectre d’articulistes/opinadors més enriquidor serà card.cat.

    • Titllar una revista d’amagar informació no és part d’una ideologia o d’una altra (ni de dretes ni d’esquerres), és una acusació en tota regla (en Serafí ho explica prou bé) i com a president vaig intervenir i ho tornaria fer si fos necessari.
     Una altra cosa (pensava ho havia explicat abans clarament… però es veu q no m’exprés bé) és criticar el contingut d’algun article com has fet amb en Serafí, crítica la qual acceptam i com bé comenta en Serafí fins i tot enriqueix la revista.
     La diferència q vull que veguis és entre una acusació falsa (dir q “no volíem publicar una cosa”) d’una crítica al contingut d’un article (no estic d’acord amb el q dius, trob q això q dius és exagerat… etc.).
     Jo ja no sé com explicar-ho més. Si així encara no basta, em declararé professor frustrat com un dels comentaristes q tenim per aquí q es fa dir així (i q se digui q no ho dic enfadat, q a vegades amb això escrit tot resulta molt seriós i a més no sé fer emoticones je je)

 6. Perdo, pero jo creia que vos feien arribar es decrets i tambe els actes de ple com fan altres pobles amb sa prensa per aixo es meu error cuant vaig dir que no el volieu publicar o feiau sa vista a un altre lloc en ves de mirar on toca, pero si me consta que els regidors en varen rebre un de decret de batlia, per lo tant els srs del psm si heu davien sebre si el tenien o no ? MIL ESCUSES SI PER SA MEVA MANCA DE CONEIXENCE VAIG FICAR SA POTA, pero a jo me mostraren es decret dilluns dia 2 i sabia de sa seva existencia dia 30 dissabte. I heu demenat mai de manera oficial si vos porem passar copia de ses actes ?

  • Tant de bo el nostre ajuntament ens donàs tanta informació com dius. Ens facilitaria molt les coses… Però no és el cas (almenys en el cas dels plens, en altres coses si q he de reconèixer q ens fan partíceps de les seves iniciatives).
   Efectivament com dius supòs q tant els regidors de l’equip de govern, com els del PSM, com supòs q també el PP, tenien aquest decret. Pero si no ens l’envien ni el publiquen ells, jo poca cosa puc fer. De fet vaig saber del número de decret gràcies al teu comentari.
   Sobre el darrer punt… No és mala idea. Ho demanarem. En principi no hi hauria d’haver cap problema pq els plens són públics i fins i tot abans es penjaven a la web.

 7. Retroenllaç: Decrets de l’Ajuntament | card.cat

 8. però meam…es revoca o no es revoca aquest famós decret!!???

  la pregunta que me faig: a què juguen??? sincerament, no entenc res…i com jo, moltíssima gent…(pareix un pati d’escoleta, ara vull jugar, ara no…molt trist!)

 9. Retroenllaç: Els deu articles més llegits de l’any 2012 | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.