En Tomeu Caldentey estrena programa a IB3

El llorencí Tomeu Caldentey Pinxo, ben conegut per dur el restaurant Molí d’en Bou, que ja fa una sèrie d’anys que conserva una estrella Michelín, estrena programa avui dilluns, 21 de gener, a les 21.30 h. I ho fa molt ben acompanyat per l’actor Toni Gomila, que ha aconseguit un gran èxit amb l’obra Acorar, i el reporter Pau Cavaller.

Pel que sembla, el programa es dirà Això és mel i anirà de cuina (com no podia ser d’altra manera), però no serà el típic programa de receptes sinó que pretén anar més enllà. Comprova-ho vosaltres mateixos avui vespre.Mentrestant us deix el tràiler del programa:

Tràiler

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.