Més queixes des de Sa Coma

Després del mogut Què en trobau? sobre si l’Ajuntament cuida de Sa Coma o no, pareix que des de Sa Costa  s’han animat a fer-nos arribar les seves  queixes. És el cas de Joana Aina Villalonga Pol, que ens fa arribar el següent:

A Sa Coma no trobau que fan falta papereres?  I una altra cosa…els de sa Brigada haurien de passar més sovint per fer net ses places i voravies. A més vos diré que a part de no fer suficientment net segueixen regant amb aigua que no fa molt bon estar a sa terrassa. Digau a s’Ajuntament que aquí, allà on vivim està ple de papers, bosses… Només hi ha  papereres al Passeig de sa Platja. Nosaltres no som d’aquí però sí que hi residim des de fa 12 anys. 

2 pensaments a “Més queixes des de Sa Coma

  1. Hi ha zones que Coexa no té al contracte i ho hauríem de demanar al delegat, perquè unes zones estan adjudicades i les altres no, per això sa Coma no està en condicions, per no pagar més o interessa que algún amic les faci???? Igualment vàren pintar les marques vials horizontals al paviment d’uns carrers i francament, no saps si anar o tornar o si sa visió te juga una mala passada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.