Els articles més llegits de l’any a Card.cat

Com ja va essent tradició, cada any nou us present la llista dels deu articles més llegits a la nostra revista. Si ho recordeu l‘any passat ho va copar tot en Serafí Lliteres amb els seus articles sobre el conflicte educatiu, però enguany, amb la mort del TIL (i tanta sort…), la cosa ha canviat.

Voleu saber quins han estat els articles més llegits el 2014, idò? Pitjau CONTINUA i ho descobrireu:

1. Mor el rector de Sant Llorenç, don Jeroni Llambies, de Serafí Lliteres (amb 2.199 entrades). Era un home tan entrenyable i obert al poble, i va tenir una mort tan sobtada, que com és normal la seva defunció va impactar a tot el poble i més enllà (a Manacor en guardaven un grat record). Haguéssim preferit no haver hagut de publicar mai aquest article, però la vida a vegades et dóna aquestes desagradables sorpreses. Que al cel sia!!!

2. Fotografies antigues de Sant Llorenç des Cardassar, de Rafel Duran (amb 1.527 entrades). Beneït sigui el dia que en Guillem Pont va tenir la idea de posar un enllaç a la pàgina de fotografies antigues d’en Rafel Duran. Molta gent es veu que l’ha agafat com a via per arribar a la pàgina d’en Rafel. No hi ha res més beneficiós com la complicitat gratuïta entre pàgines a Internet…

3. Herba de Sant Joan, d’Aina Celdrán (amb 1.328 entrades). L’any passat ja ens va donar la sorpresa ja que era un article de l’any 2012 i es va colar en la llista dels més llegits del 2013. Però lluny d’afeblir-se, aquest 2014 pareix que encara s’ha assentat més en la nostra classificació. Definitivament s’ha de reconèixer que això de les herbes i la medicina alternativa està ben de moda… i l’article de n’Aina tot un referent!!!

4. Mala Gent, de Serafí Lliteres (amb 1.185 entrades). Si bé és vera que el conflicte educatiu aquest any ha minvat un poc (per sort…), no era així a principis d’any. Per això quan en Serafí Lliteres va publicar aquest article, el 6 de gener, el conflicte encara estava ben encès i va tenir moltes lectures, a part d’encetar un interessant debat educatiu a través dels comentaris.

5. Programa de Festes de Sant Llorenç, de Rafela Riera (amb 950 entrades). Cada any es fica a la llista de “més llegits” el programa de les Festes Patronals de Sant Llorenç. I és que la gent vol festa…

6. Vol dir que no en sap res, senyor David Abril?, de Serafí Lliteres (amb 918 entrades). Perquè després diguin que a Card.cat només s’ataca la dreta, en Serafí Lliteres va descarregar en aquest article la seva indignació contra un sector del PSM pel tracte dispensat al líder d’Esquerra Republicana, en Joan Lladó, durant les Primàries de Més. L’article, ben polèmic, va suscitar tot tipus de comentaris i no precisament de gent de Sant Llorenç només.

7. Manel, Aniversari (cançó en català de la setmana), de Serafí Lliteres (amb 829 entrades). És estrany que una cançó es coli dins els articles més llegits, per coneguda que sigui, però aquest tema de Manel, publicat per en  Serafí Lliteres, cada setmana tenia de cinc a deu entrades d’arreu de les terres de parla catalana i sumant, sumant s’ha fet un lloc en el pòdium.

8. Necessiten els nostres fills i filles més hores d’anglès a la setmana?, de Serafí Lliteres (amb 820 entrades). Encara contextualitzat dins del conflicte educatiu (va ser publicat per març) aquest article també va tenir un bon nombre de lectors.

9. Gloses de Sant Antoni 2014, de Pau Quina Jaume (amb 766 entrades). Com deia abans, la gent vol festa i el gran número de gloses publicades a Card.cat la setmana prèvia a Sant Antoni ho demostra clarament. I encara més el gran número de gent que les llegia…

10. Imatges de la cursa nocturna, de Serafí Lliteres (amb 734 entrades). I per acabar més festa… A més, en aquest cas el diari Ara Balears va enllaçar-nos a la seva portada i això ens va reportar molts d’espectadors per aquest article.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.