Els articles més visitats de l’any 2019

Aquí teniu la llista, com cada any, dels articles més llegits a la  nostra revista durant aquest any que acaba de passar. Com veureu sobretot està dominada per la política (recordau que el passat estiu hi va haver eleccions municipals) i els efectes de la torrentada (encara recents de la tardor de l’any anterior). Això sí, per damunt de tots destaca un article d’un casament. Serà ver que haurem d’obrir una secció de premsa rosa. Algun voluntari?

1. Jaume Riera Massanet i Cati Llodrà Brunet sorprenen familiars i amics amb el seu casament, de Magdalena Ordinas, amb 3.475 entrades

2. Gisca i el Pi han arribat a un acord per governar els propers quatre anys al municipi, d’Antònia Bauzà, amb 1.597 entrades.

3. Retribucions econòmiques de l’equip de govern i l’oposició de Sant Llorenç des Cardassar, de Serafí Lliteres, amb 1.537 entrades. 

4. Granots d’or 2019, de Pau Quina Jaume, amb 1.241 entrades.

4. Vídeo homenatge del Govern per la torrentada, de Pau Quina Jaume, amb 965 entrades

5. Especial un any de la torrentada, de Pau Quina Jaume, amb 956 entrades

6.El PSIB-PSOE s’afegeix a l’acord de governabilitat i es repartirà la batlia amb el GISCa, de Joan Tomàs Matamales, amb 862 entrades.

7.  Accident a Sant Llorenç, de Serafí Lliteres, amb 847 entrades. 

8. Terres de fang, de Pau Quina Jaume, amb 836 entrades

9. Junts per Sant Llorenç: S’ha de proveir el nostre municipi de tots els serveis que es mereix, de Serafí lliteres, amb 815 entrades

10.Programa festes de Sant Llorenç, de Tomàs Martínez, amb 794 entrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.