Emoticona’t

Toca fer una repassadeta al que ha succeït per la nostra contrada darrerament. No ho trobau? Emoticona’t torna a estar aquí…amb molts punts: Rafa Nadal, adoptat per tots els llorencins; imminent vaga de fems; adéu a la palmera centenària de l’església; i xerrant d’adéus, Mateu Puigròs abandona el mes que ve la batlia, després de molts i molts d’anys, per cedir-la a Pep Jaume. 

 

1.ADÉU A LA PALMERA DE LA PLAÇA

Tots s’acaba (fins i tot la batlia de Mateu Puigròs, com veurem en aquest mateix article) i la palmera de la plaça de l’església (al Lloc Sagrat) no n’ha estat una excepció. Me n’avisava Rafel Duran, que segurament la tenia més que documentada des de feia molts  anys a través de les seves “fotografies antigues” i, de fet, n’hi va fer un homenatge. Tota una llàstima… la causa ha estat, com no, el maleït becut vermell, que tant mal fa a aquest tipus d’arbres.

Imatge actual de la llegendària palmera.

 

2. MATEU PUIGRÒS CEDEIX LA BATLIA A PEP JAUME AQUEST NOVEMBRE

Després de tants anys es farà rar veure la cadira de batlia ocupada per algú que no sigui Mateu Puigròs. I és que es diuen aviat els anys que ha estat batle i més els que ha estat polític (des que hi ha democràcia).  Segur que serà tot un esdeveniment…

I ara falta saber què es farà d’ell. He sentit a dir de tot: que encara durà es maneig des de l’ombra; que ja es retiraria ara mateix; que faria de regidor aquests dos anys i després sí que ja es retiraria definitivament de la política; que encara es presentaria a les properes eleccions… Jo he ensumat un poquet i sense donar-ho encara com segur del tot (amb en Mateu sempre pots esperar sorpreses) tot fa indicar que la tercera opció segurament serà la que adoptarà (és a dir que farà aquests dos anys de regidor i se jubilarà). Algú posa unes messions?

Què farà? Només ell ho sap…

3. VAGA DE FEMS

Els treballadors de les empreses de recollida de residus han dit basta i aquest dijous, 14 d’octubre, han iniciat una vaga indefinida per demanar millores laborals. Aquests dies, idò, anau alerta amb el fems, ja que només estaran disponibles els serveis mínims (aquí els teniu). La vaga  afecta diversos pobles de Mallorca, no només el nostre municipi.

Potser sentirem un poc d’olor aquests dies…

4. RAFEL NADAL NOMENAT FILL ADOPTIU DE SANT LLORENÇ

Se sabia de feia temps, però fins ahir no es va du a terme en el Ple municipal (no sé si estratègicament per donar punt i final a la batlia de Mateu Puigròs o si ha estat simple casualitat). A dir ver, la majoria del poble, si escoltam els comentaris, n’està d’acord i content, a pesar que no falta qui es queixa d’agravi comparatiu amb tota la resta de voluntaris, ja que cadascú en la mesura de les seves possibilitats també va ajudar. És el que tenen els premis, que quan premies algú (i ningú pot negar que Rafel Nadal va ajudar, i molt, el poble) la resta de candidats, que probablement també s’ho mereixien, queden fora. Passa amb els oscars, els goyas, la pilota d’or… i en aquest tipus de distincions.

Els nostres representants polítics encantats devora en Rafel Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.