MÉS per Sant Llorenç, informa. Ajuntament. Sous del batle i dels regidors

El Ple de l’ajuntament d’avui, 27 de juny ha acordat els sous del batle i dels regidors:

Batle, dedicació completa, 52.272,61 euros anuals

Regidoria d´EDUCACIÓ,ESPORTS i FESTES. Dedicació completa, 44.431,72  euros anuals
Regidoria de JOVENTUT, BENESTAR SOCIAL, TERCERA EDAT i SANITAT. Dedicació completa, 44.431,72 euros anuals
Regidoria de TURISME, MEDI AMBIENT, COMERÇ I PARTICIPACIÓ CIUTADANA
Dedicació 75%, 33.323,79 euros anuals
Regidoria de CULTURA i delegació territorial de Son Carrió  Dedicació 75%, 33.323,79 euros anuals

Regidoria de POLICIA LOCAL i PROTECCIÓ CIVIL i delegació territorial de S´Illot, sa Coma i Cala Millor (zona costanera)  Dedicació 75%, 33.323,79 euros anuals

Regidoria de SERVEIS GENERALS (Brigada Municipal, medi rural i cementiris) Dedicació 75%, 33.323,79 euros anuals

Els membres de la Corporació que no tinguin dedicació exclusiva ni parcial percebran per l’assistència efectiva a les sessions del Ple, de la Comissió Informativa d´Assumptes Generals i de la Comissió Especial de Comptes una dieta de 600,00 euros per sessió, amb un màxim de 12.000,00 euros anuals.
Els membres de la Corporació que no tinguin dedicació exclusiva ni parcial percebran per l’assistència efectiva a les sessions de la Junta de Govern una dieta de 600,00 euros per sessió amb un màxim de 15.000 euros anuals.

Les dietes a percebre per l’assistència a les sessions del Consell d´Administració de
l’empresa municipal Bellver SA seran de 600,00 euros, incrementant-se en un 10% en el cas de la Presidència.

A continuació s’aprovà la creaciṕ d’un lloc de feina per a personal eventual (no funcionari), distribuït entre dos càrrecs:
1. Personal eventual per ocupar el lloc de treball de confiança i assessorament especial de coordinador/a d’urbanisme, coordinació dels serveis municipals i control de qualitat dels serveis municipals, amb una jornada del 50% i retribució bruta anual de 26.000,00 euros.
2. Personal eventual per ocupar el lloc de treball de confiança i assessorament especial de coordinadora en matèria sanitària, amb una jornada del 50% i retribució bruta anual de 13.158,74 euros.

Crida l’atenció que aquest lloc de feina es dividesqui en dos i les retribucions, per les mateixes hores de feina, siguin tan diferents: 26.000 i 13.158 euros anuals, respectivament. La retribució de 26.000 euros per mitja jornada de feina està, proporcionalment, per sobre dels regidors i s’iguala a la retribució del batle.

MÉS per Sant Llorenç ha demanat al batle sobre aquesta qüestió i el batle ha comunicat que la persona que ocuparà aquest lloc serà Mateu Oliver i que farà la jornada de feina entre les 11 i les 14 hores.

El Ple nomenà com a representants de l’ajuntament:
1. Al Consell Escolar del Col·legi Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç: Joana Maria
Cabrer Sureda.
2. Al Consell Escolar de l´Escola Sant Miquel de Son Carrió: Miguel Font Rosselló.
3. Al Consell Escolar del Col·legi Punta de n´Amer de sa Coma: Emilia Diaz-Asensio
Muñoz.
4. Al Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació: Miguel Font Rosselló..
5. A la Federació d´Entitats Locals de les Illes Balears: Emilia Diaz-Asensio Muñoz

i acabà amb el sorteig dels membres de les meses electorals de les eleccions generals de dia 23 de juliol de 2023.

 

7 pensaments a “MÉS per Sant Llorenç, informa. Ajuntament. Sous del batle i dels regidors

  1. Ido que vos pensaveu. Son Joves i nouvinguts donau-los una oportunitat ens deien. Ja veis al primer plenari i ja uns bons sous a càrrec de la butxaca dels ciutadans. Pensau que ho feien per devoció? Disfrutau idò

  2. Ha quedat demostrat que els polítics fan feina de dilluns a diumenge i 24 hores…i si ells no poden acabar, el dia no té més hores ho farà un càrrec de confiançs. Salut,….sa gent des PP és gent de paraula….deien….

  3. 600€ per plenari i 600€ per assistir a les sessions de l’empresa municipal, més el que es cobrarà per plenaris extraordinaris, és una cosa fora de mida.
    Els sous, també em semblen exagerats, més encara quan molts d’ells són a jornada parcial.
    Alerta, el que jo dic no va en contra del PP, de ben segur que fins ara, aquestes nòmines i dietes eres, si fa no fa, les mateixes (si no era així agrairia l’aclariment).
    En qualsevol cas, massa bé està així si la major part de la gent hi està d’acord, perquè de queixes i gemecs just se’n senten al bar, llavors ningú aixeca la veu per si de cas.

  4. Hi ha tres bons negocis a aquest món: ser de la família reial, vendre tinta d’impressora i ser càrrec de confiança municipal. Desconeixia que a Sant Llorenç sobressin els dobblers. En comptes de la Sala, tenim Can Rothschild!!

  5. Batle abans 44.000 ara 52.000, Regidors abans de 23 a 25.000 ara de 33 a 44.000
    plenaris de 490 a 600, Bellver de 184 a 600, comissions de 184 a 600

  6. Un cargo público en este caso político está por encima de cualquier responsabilidad ciudadana los sueldos están justificados estas es expuesto a la palestra pública tu vida y tu trabajo está mirado con lupa . Entienden ahora la responsabilidad política ?u el incultismo les ciega ?gracias .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.