Els deu articles més llegits de l’any 2021

Com cada any que passa, us oferim el llistat dels deu articles més llegits (o visulaitzats) a la revista en l’any que acaba (en aquest cas el 2021). Aquest any, com podreu observar,  sobresurten en el llistat bastants homenatges a persones que ens han deixat.

  1. En Pedro “es sergent”, de Pau Quina Jaume, amb 1080 visualitzacions. Una mort sobtada d’un home senzill que es feia estimar, un policia de poble com ja no en queden. Normal que la seva mort cridàs l’atenció a tanta gent.
  2.   Vaccina o vacuna?, de Josep Cortès, amb 765 visulatizacions. Un article de caràcter més general que també va despertar la curiositat lingüística a molta gent. Si a això hi sumam que la paraula VACUNA (més que vaccina) ha estat el mot de l’any en els cercadors d’internet, tenim la combinació perfecta perquè l’article d’en Pep hagi rebut tantes visites.
  3. Pere Josep Llull Vives, in memoriam, de Guillem Pont, amb 712 viualitzacions. Un altre sentit homenatge a una persona inquieta que també ens va abandonar massa prest. Els nostres lectors s’han volgut sumar també al tendre homenatge que li va dedicar en Guillem des de les nostres pàgines.
  4. La crema de contenidors a sa Coma afecta cotxes estacionats, de Magdalena Ordinas, amb 707 visualitzacions. Qui ens havia de dir que tendríem un cas de piromania per la contrada.. idò sí. Magdalena Ordinas en una sèrie de notícies ens en en va informar al detall. Aquesta que he destacat és la que més interés va suscitar entre els nostres lectors.
  5.   En record de Carmen Espejo, de Magdalena Ordinas, amb 700 viualitzacions. Una altra defunció (malauradament) va provocar moltes visites en aquesta altra notícia de Magdalena Ordinas. En aquesta ocasió va ser a Son Carrió.
  6. Programa de Festes Patronals de Sant Llorenç, amb 658 visualitzacions. És ver que van ser unes festes a mitges a causa del coronavirus, però així i tot els nostres lectors es van interessar per saber què feien a les festes patronals a través d’aquest enllaç que deixàrem.
  7. Entrevista a Adrià Sancho, de Pau Quina Jaume, amb 637 visualitzacions. Un dels joves emprendedors llorencins que es va fer un nom sobretot arran de la pandèmia per la seva originalitat i bon fer va ser n’Adrià Sancho com a dissenyador de bosses i altre complements (sota la marca DE SA ROQUETA). Una entrevista, idò, que va interessar a la gent.
  8. Magdalenes tradicionals sense gluten ni lactosa, de na Laura Rodríguez Corema, amb 610 visualitzacions. Se veu que la gent darrerament li ha agafat el gust a això de cuinar. Entre thermomix i receptes a un sol click (com aquesta) és més fàcil animar-se a fer algun plat  o dolç. Sinó no s’entén que un article de la nostra excol·laboradora Laura Corema (ja podries tornar… si encara tens tant d’èxit sense ser-hi 😉) de l’any 2017 encara tengui tants de seguidors.
  9. Combat de gloses santanonier, amb 582 visualitzacions. Ja que la gent no va poder celebrar físicament la festa de Sant Antoni (enguany malauradament tampoc) molts es van consolar llegint aquest combat virtual de dos dels nostres glosadors més virguers: n’Iván Antich i  n’Andreu Matamalas.
  10. L’Associació Dignitat i Feina tanca les portes. Parlam amb el seu fundador, Fra Tomeu Pastor, de Magdalena Ordinas, amb 574 visualitzacions. Per acabar el llistat tenim una notícia que ja sobrepassava el nostre àmbit local, ja que la importància de l’associació Dignitat i Feina arribava per quasi tot el Llevant. El seu tancament seguarment va entristir molta gent.

Un pensament a “Els deu articles més llegits de l’any 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.